App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Daarin kan ik ook nog van Trauner en Hancko leren”

”Daarin kan ik ook nog van Trauner en Hancko leren”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen vormde de afgelopen tijd een ijzersterk centraal duo met David Hancko. Tegenover ESPN gaat de jongeling in op zijn ontwikkeling.

“Je gaat steeds meer voldoening halen uit de verdedigende dingen, zoals de nul houden. Ik denk dat hij in alles een echte winnaar is. Hoe hij zich voor ballen gooit enzo. Als middenvelder denk je soms wat makkelijker in sommige situaties denk ik, omdat je nog een verdediging achter je hebt.”

“Daar heb ik aan het begin ook last van gehad als je toch denkt als middenvelder. Ik ben dan ook stappen aan het maken in het altijd scherp zijn. Je kan er soms misschien nog momenten uithalen dat ik kleine slaapmomentjes heb. Daarin kan ik ook nog van Trauner en Hancko leren. En ook in het pure verdedigen. Het zijn keiharde verdedigers in de duels.”

Hij speelde al tegen Lukaku.”Ik voelde niet per se extra druk. Ik vind het eerder leuk dat ik tegen zulke spitsen mag spelen. Ik weet wel dat ik het goed moet doen als ik een soort signaal wil afgeven, maar het geeft niet extra druk.” Nu wacht zondag de volgende grote test. Het spelen van een belangrijke finale. Beelen verwacht een zware wedstrijd tegen NEC. “We wisten al dat het een hele goede ploeg was. Ze hebben hier natuurlijk ook gelijkgespeeld bij ons. Je hebt ook tegen PSV gezien dat het een goede ploeg is. Het is gewoon een team met kwaliteit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert