App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Vervolgstap van Persie: ‘Bij Feyenoord is hij een God’

Vervolgstap van Persie: ‘Bij Feyenoord is hij een God’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Robin van Persie werd de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar SC Heerenveen. Martijn Krabbendam is van mening dat SC Heerenveen voor de jeugdtrainer van Feyenoord de ideale bestemming is.

Geert Jan-Jakobs maakt een kanttekening. “Hij heeft twee nadelen: hij is een topspeler en spits geweest. Dat zijn vaak geen aanbevelingen voor trainers”, zegt hij in Voetbal International. “SC Heerenveen is ook een lastigere club dan het lijkt met al die krachtenvelden op de achtergrond. De verwachtingen zijn hoger dan de mogelijkheden. Hopelijk is hij de uitzondering.”

“Ik denk wel dat SC Heerenveen de ideale club is voor Van Persie”, haakt Krabbendam in. “Bij Feyenoord is hij een God, zijn team is bijna een club binnen de club. Mensen vinden het prachtig, zijn aanwezigheid straalt af op de academie. Hij kan alleen niet de opvolger van Arne Slot worden, als hij echt een stap wil maken moet hij naar een club als Heerenveen. Het is niet voor niets een ervaringsvak. Je moet het ervaren door te ervaren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert