App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Marwijk: ‘Bij Feyenoord ligt Slot nog een tijdje vast als trainer-coach’

Van Marwijk: ‘Bij Feyenoord ligt Slot nog een tijdje vast als trainer-coach’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Bert van Marwijk zou Robin van Persie er goed aan doen om de stap te maken naar SC Heerenveen. De oud-trainer denkt dat dat de ideale tussenstap zou zijn.

“Bij Feyenoord ligt Slot nog een tijdje vast als trainer-coach. Met Van Persie hebben ze een interessante en ambitieuze kandidaat om ooit aan het roer te staan van de club”, zo stelt Van Marwijk in zijn column in De Telegraaf. “Ik denk en ik hoop dat Van Persie ooit in de toekomst voor Feyenoord kiest, maar het nemen van een tussenstop zou ik een hele goede zet van hem vinden. Bijvoorbeeld bij SC Heerenveen.”

Van Marwijk heeft dan ook een duidelijk advies. “Dick Advocaat en ik zijn allebei bondscoach geworden, maar kijk naar het begin van onze loopbaan. Wij zijn allebei bij een amateurclub begonnen. Daarom denk ik dat Heerenveen een prima club voor Van Persie zou zijn. Ik zou het toejuichen als hij het zou doen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert