App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Proper blikt vooruit: ‘Als we dat doen denk ik dat we een goede kans maken tegen Feyenoord’

Proper blikt vooruit: ‘Als we dat doen denk ik dat we een goede kans maken tegen Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag neemt Feyenoord het in de finale van de TOTO KNVB beker op tegen NEC. Middenvelder Dirk Proper van de Nijmegenaren blikt alvast vooruit tegenover Voetbal International.

“Het ligt natuurlijk voor de hand dat Feyenoord de favoriet is. Ik denk dat de meeste mensen verwachten dat zij gaan winnen, dus misschien ligt de druk iets meer bij hen dan bij ons. Maar wij willen ook winnen. Voor ons is dit een heel mooie kans. We hebben al een paar keer laten zien dat we het Feyenoord moeilijk kunnen maken in De Kuip. Ik denk zelfs dat we er meer uit hadden kunnen halen dan we tot nu toe gedaan hebben.”

Proper gaat verder. “Feyenoord heeft een heel sterke ploeg. Ik denk ook dat dat dit seizoen wat onderbelicht wordt, omdat PSV zo ontzettend dominant is. Dat is natuurlijk hartstikke knap, maar ondertussen doet Feyenoord het ook heel goed. Ze zijn ontzettend sterk in het hoog druk zetten. Daarmee brengen ze tegenstanders snel in de problemen. Wij moeten daar goed op voorbereid zijn. Als we dat doen, denk ik dat we een goede kans maken tegen Feyenoord”, besluit de middenvelder.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert