App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Makaay onder de indruk: ‘Bijzonder knap wat Rogier Meijer daar heeft neergezet’

Makaay onder de indruk: ‘Bijzonder knap wat Rogier Meijer daar heeft neergezet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag neemt Feyenoord het in de finale van de TOTO KNVB beker op tegen NEC. Roy Makaay is onder de indruk van de kwaliteiten van NEC, zo laat hij weten in gesprek met het Algemeen Dagblad.

”Ik ben behoorlijk onder de indruk van NEC”, vertelt Makaay. ”En vind het bijzonder knap wat Rogier Meijer daar heeft neergezet. Begin dit seizoen stonden de verhuisdozen klaar voor hem, maar inmiddels is hij trainer van een van de leukst voetballende elftallen van de Eredivisie. Onlangs, tegen Vitesse, speelde NEC lang heel slecht. Toch pakte het drie punten. Zegt veel. Alles valt dit seizoen in elkaar daar.”

Makaay vervolgt zijn verhaal. ”Namens Bayern München en Deportivo La Coruña heb ik in totaal ook driemaal een bekerfinale gespeeld én gewonnen. Dat ik dat nu nog weet, zegt alles over de impact ervan. Bekerfinales zijn gewoon altijd schitterend om te mogen spelen.” De oud-spits verwacht dat Feyenoord zondag met 2-1 gaat winnen van NEC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert