App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Geertruida bezig aan laatste weken in Rotterdam: ‘Binnen Feyenoord gunt iedereen hem de stap’

Geertruida bezig aan laatste weken in Rotterdam: ‘Binnen Feyenoord gunt iedereen hem de stap’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida is bezig aan zijn laatste weken in Rotterdamse dienst. In de Dick Voormekaar Podcast Extra bespreekt Martijn Krabbendam de situatie rond de verdediger.

”Geen verlenging, daar zijn ze ook helemaal niet mee in gesprek,” aldus Krabbendam. ”Feyenoord heeft ook geen aanbod gedaan en is het ook niet van plan. Deze jongen is vorig jaar zomer de transfer naar Leipzig misgelopen en heeft er alles aan gedaan om er een goed seizoen van te maken. Daar valt niks op aan te merken. Hij staat nu ook weer linksback en dat doet hij geweldig.”

Zijn statistieken zijn veelzeggend. ”Zonder overtredingen blijft die jongen op de been, die moet ook de volgende stap maken in zijn carrière. Feyenoord moet voor hem een mooi bedrag proberen te ontvangen, wat waarschijnlijk niet zo hoog zou zijn als ze afgelopen zomer. Als ze ja hadden gezegd tegen Leipzig dan zat het richting de dertig miljoen, daar komen ze niet aan. Hij heeft niet verlengd dus zijn contractduur is minder groot geworden. Binnen Feyenoord gunt iedereen hem de stap.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert