App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Boskamp heeft duidelijke favoriet: ‘Ik vind als Feyenoorder dat Bijlow moet spelen’

Boskamp heeft duidelijke favoriet: ‘Ik vind als Feyenoorder dat Bijlow moet spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Timon Wellenreuther is de vaste vervanger van Justin Bijlow en keept de laatste weken uitstekend. Toch heeft oer-Feyenoorder Jan Boskamp een duidelijke voorkeur.

”Ik vind het heel goed dat Slot gelijk duidelijkheid heeft gegeven over de keeper in de bekerfinale”, begint Boskamp.”Ik vind als Feyenoorder dat Bijlow moet spelen. Alleen ik vind het wel klasse dat hij gelijk duidelijk geeft.”

Bijlow geniet wat Boskamp betreft dus de voorkeur. “Bijlow komt van Varkenoord, dus dat is natuurlijk mijn favoriet. Alleen Wellenreuther speelt fantastisch gewoon. Ik ken hem van Anderlecht nog, maar daar haalde hij niet het niveau van wat hij bij Feyenoord haalt. Ik vind dat Wellenreuther het hartstikke goed doet, maar ik verwacht dat hij na de bekerfinale weer gaat spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert