App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Het is vervelend voor de penningmeester van Feyenoord”

“Het is vervelend voor de penningmeester van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is de laatste weken niet in al te beste vorm, ziet ook Kenneth Perez.

“Dit was de meest shocking wedstrijd die ik heb gezien van hem”, begint de analist bij Voetbalpraat. “In de andere wedstrijden zet hij nog druk, sprint hij en voegt hij nog waarde toe, maar nu is hij echt totaal niet zichzelf in alle aspecten. Het verval is wel heel opvallend.”

Perez vraagt zich af hoe buitenlandse club nu naar Gimenez. “Het is vervelend voor de penningmeester van Feyenoord. Clubs kijken ook zeker naar de prestaties in het laatste halfjaar. Je moet eigenlijk over een heel jaar gezien heer en meester zijn in de Eredivisie”, stelt de Deen. “Ik denk dat zo’n halfjaar toch wel zwaar weegt voor scouts.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert