App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez krijgt steun van Wieffer: ‘Dit was ook niet echt een wedstrijd voor een spits’

Gimenez krijgt steun van Wieffer: ‘Dit was ook niet echt een wedstrijd voor een spits’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is de laatste tijd niet in een al te beste vorm. Toch krijgt de Mexicaan bijval van Mats Wieffer. De middenvelder laat tegenover De Telegraaf weten dat de wedstrijd tegen Fortuna ook niet echt een wedstrijd was voor een spits.

“Dit was ook niet echt een wedstrijd voor een spits. Santiago stond heel vaak tegen twee man, het was een vechtwedstrijd met veel duels en met veel lange ballen op ook nog eens heel droog gras. Toch had Santiago zijn waarde voor ons, want hij jaagt af, houdt ballen vast, etc.”

Wieffer blikt vooruit op de bekerfinale. “Met zo’n selectie als deze moeten we een prijs pakken. We gaan er zondag ook vol op. Als we de beker pakken en tegelijk tweede worden, kunnen we zeggen dat we een prima seizoen hebben”, besluit de middenvelder.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert