App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Analisten keihard voor Gimenez: ‘Het is echt schrikbarend slecht’

Analisten keihard voor Gimenez: ‘Het is echt schrikbarend slecht’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez worstelde de afgelopen tijd met zijn vorm en heeft zeer veel moeite om het net te vinden. Bij Veronica Offside nemen Dick Advocaat en Wim Kieft het spel van de Mexicaan onder de loep.

“Ik vind het goed dat hij hem laat staan”, begint Advocaat. Maar hoelang laat je de spits nog zo doormodderen? “Ja, dat is een goede, maar als je minder vertrouwen hebt in die andere spits, dan laat je hem staan.” De statistieken wijzen in de richting van Ueda, maar dat zegt Advocaat niet veel. “Je moet kiezen op gevoel, en op je ogen.”

“Dat is allemaal leuk en aardig, zulke statistieken, maar ik zie maar één ding, en dat is drie goals van Gimenez en één goal van Ueda”, haakt Kieft in. “Drie doelpunten in elf wedstrijden, dat is schrikbarend weinig. Zeker als je in een elftal speelt dat zo aanvallend en goed speelt als Feyenoord. Voor een héle goede spits, dat je dan in elf wedstrijden drie goals maakt… het is echt schrikbarend slecht.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert