App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ‘Die maakt er onderhand wel echt een circus van’

Van Hanegem: ‘Die maakt er onderhand wel echt een circus van’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren floot Bas Nijhuis de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord. Willem van Hanegem is geen fan van de arbiter, zo laat hij weten in zijn column in het Algemeen Dagblad.

”Die maakt er onderhand wel echt een circus van”, aldus De Kromme. ”Hij doet wat hij wil, kent de regels ongetwijfeld, maar hij doet alsof het er allemaal niet toe doet. Als er dan iemand klaagt, dreigt hij meteen met geel. En hij geeft ook graag geel voor vasthouden, niet voor schoppen. Op dat gebied lijkt alles toegestaan.”

”Het is toch te gek voor woorden dat trainers voor de wedstrijd zeggen: schop er maar op los vandaag want Bas Nijhuis fluit, dus het kan. Dat Fortuna sprong zo vaak spelers van Feyenoord in de rug of in de zij en Bas vond het allemaal prima. Want hij verkoopt boeken, knalt van kantine naar kantine om geld te verdienen en schuift regelmatig aan in talkshows. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat het kan.”

De oer-Feyenoorder denkt dat Feyenoord al bezig was met de bekerfinale. ”Natuurlijk dachten de spelers van Feyenoord al aan komende zondag, want je kunt zomaar een finale missen door een overtreding een week eerder. Dus aan de moeizame 0-1 zou ik als supporter niet te zwaar tillen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert