App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner: ‘Het is heel mooi om terug te zijn’

Trauner: ‘Het is heel mooi om terug te zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Nadat een blessure hem een tijd aan de kant hield, is mandekker Gernot Trauner terug bij Feyenoord. Tegenover Feyenoord ONE reageerde hij na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna.

“Ik ben heel blij dat we wonnen, want het was geen makkelijke wedstrijd. Het veld was droog, wat het niet makkelijk maakte om op te bouwen, en Fortuna had een goed wedstrijdplan. Maar we hebben het gered. We waren sterk in de eigen zestien, hebben goed verdedigd en de nul gehouden. Dat geeft vertrouwen voor volgende week.”

Hoe gaat het met zijn herstel? “Het gaat goed. Ik ben nu 1,5 à 2 weken terug bij de groep. Het was goed om vandaag ook wat minuten te maken en wat wedstrijdgevoel op te doen. Ik ben blij met hoe het nu gaat, maar ik moet nog verder optrainen naar 100%. Elke wedstrijd helpt daarbij. Ik hoop dat ik het team in de laatste wedstrijden van het seizoen weer kan helpen.”

Het is lastig te zeggen hoeveel minuten hij kan spelen. “Dat ligt ook aan het ritme van de wedstrijd. Deze laatste 15 minuten hadden we veel tijd door wissels en ballen die uit gingen. Dan kan ik goed mee. Maar soms ligt het tempo hoger. Daarvoor moet ik nog opbouwen. Elke trainingsweek zal me daarbij helpen, dus daar richt ik me nu op.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert