App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez: ‘De knulligheid waarmee hij voetbalt is zorgwekkend’

Perez: ‘De knulligheid waarmee hij voetbalt is zorgwekkend’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is al een tijdje niet in beste doen. Bij Dit Was Het Weekend worden de kwaliteiten van de Mexicaan besproken.

”Feyenoord speelt eigenlijk met tien man”, is de conclusie van Kenneth Perez. ”Het is echt schokkend om te zien. Als je kijkt hoe goed hij een aantal maanden geleden was, weet je niet wat je ziet. De knulligheid waarmee hij voetbalt is zorgwekkend.”

”Hij probeert wel van alles. In de eerste helft probeert hij goedkoop een penalty te versieren. Hij is met alles bezig behalve echt lekker voetballen. In de duels had hij totaal geen timing. De mensen die bij de financiën zitten nu met hun handen in het haar. Dit zijn de maanden waar clubs gaan beslissen. Het verschil is immens. Je kunt uit vorm zijn, maar dit is iets anders lijkt het wel.”

Karim el Ahmadi is het met Perez eens. ”Je ziet vaker dat spitsen niet lekker in hun vel zitten in een team dat niet draait. Maar het opvallende is dat Feyenoord gewoon goed draait, maar hij is de minste speler. Het stokt gewoon bij hem. De wedstrijd tegen Ajax was Gimenez ook de minste speler. Ik dacht eerst dat het met frisheid te maken had, maar als je sommige acties ziet, heeft dat daar totaal niks mee te maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert