App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Maandagochtend vroeg mogelijke huldiging Binnenrotte

Maandagochtend vroeg mogelijke huldiging Binnenrotte

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Wanneer Feyenoord zondag de KNVB beker weet te winnen, zal maandagochtend vroeg de huldiging op de Binnenrotte zijn. Vandaag is er meer informatie bekendgemaakt over het programma.

”Het huldigingsgebied op de Binnenrotte gaat open om 09:00 uur voor publiek. Er is één ingang voor de zones, deze is aan de Meentzijde van de Binnenrotte,” aldus de gemeente. De spelers worden verwacht rond 12:00 uur op het podium op de Binnenrotte.

De gedragsregels voor de huldiging van Feyenoord zijn identiek aan die in de Kuip. Het is bijvoorbeeld verboden om vuurwerk mee te nemen. Stokken zijn niet toegestaan, maar vlaggen wel. Bovendien zijn huisdieren niet toegestaan op de locatie van het evenement. De huldiging is toegankelijk zonder toegangsbewijs en is gratis.

Er zijn geen plaatsen waar u kunt eten en drinken tijdens de huldiging. Het is ook niet toegestaan om alcoholische dranken op het evenemententerrein te consumeren, te bezitten of te verkopen. Dit laat Gemeente Rotterdam weten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert