App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kuyt: ‘Wij vinden het fantastisch om iemand helemaal met de grond gelijk te maken’

Kuyt: ‘Wij vinden het fantastisch om iemand helemaal met de grond gelijk te maken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dirk Kuyt blikt in gesprek met het Algemeen Dagblad terug op de kritiek die hij kreeg nadat hij trainer was bij ADO Den Haag.

“De Nederlandse media is lange tijd heel positief over mij geweest. Met name tijdens mijn spelerscarrière. Dat is wat gekeerd na mijn vorige avontuur als hoofdcoach. Maar goed, er zijn een aantal dingen gebeurd in Nederland waardoor de media me daar heel negatief benaderen. Dat is ook een van de redenen waarom ik vandaag hier ben. En waarom ik me hier heel erg thuis voel. Ik word hier beoordeeld op de trainer die ik ben.”

Kuijt gaat verder. “Ik heb geen moeite met kritiek. Als het slecht is, dan is het slecht. Jullie benoemen dat ook. Maar uiteindelijk zeggen jullie dat dan wel met respect voor mijn persoon. Daar wil ik jullie voor bedanken. Maar ik ben volgens mij niet de enige die er zo over denkt, hoor. In Nederland is het heel normaal dat er op de man gespeeld wordt. Wij vinden het fantastisch om iemand helemaal met de grond gelijk te maken”, aldus de oud-international.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert