App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kraay over aanwinst: ‘Hij doet echt geen ene reet als hij de bal niet heeft’

Kraay over aanwinst: ‘Hij doet echt geen ene reet als hij de bal niet heeft’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Onlangs werd bekend dat Feyenoord zich voor komend seizoen heeft versterkt met Anis Hadj Moussa. Hans Kraay is groot fan, zo laat hij weten tegenover ESPN.

“De tovenaar van de vierkante meter. Hij gaat natuurlijk voor 3,5 miljoen naar Feyenoord en er kleeft de afgelopen weken een stempel van moeilijke jongen aan hem, omdat hij een paar keer te laat zou zijn geweest. Maar het is juist helemaal geen moeilijke jongen Ik heb veel spelers voorafgaand aan de wedstrijd gesproken en die vinden het allemaal een schat van een jongen.

Kraay gaat verder. “Het is een hele goede speler, die zelfs op de training laat zien dat hij ook goals kan maken. En die helemaal niet is gaan zweven na zijn transfer naar Feyenoord, maar gewoon een hele zware Ramadan heeft gehad en heel veel last heeft gehad van zijn darmen.” Toch is er ook een kritische noot: “Hij verdedigt voor geen meter mee. Hij doet echt geen ene reet als hij de bal niet heeft, maar dat krijgt Arne Slot er volgend jaar wel uit hoor.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert