Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het is vooral een hele belangrijke wedstrijd in de strijd om plek twee”

”Het is vooral een hele belangrijke wedstrijd in de strijd om plek twee”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vandaag op tegen Fortuna Sittard en voorafgaand aan het duel staat Arne Slot ESPN te woord.

“De uitvoering was goed en dit is ook het team wat je de laatste weken bijna constant bij ons gezien hebt”, begint Slot. Geertruida zal wederom starten op de flank en Hancko centraal. “In eerste instantie wel. Het had ook af kunnen hangen van hoe Fortuna het ging invullen. Als Halilovic wel als rechtsbuiten had gestart, konden we het nog veranderen. Maar hij speelt niet, dus zal Geertruida linksback staan.”

Fortuna begint met vijf verdedigers. “Wat ik de hele week verwacht is nog niet wat de jongens verwachten, want pas aan het einde van de week begin je richtig de tegenstander te werken. Normaal spelen ze met vier achterin en nu met vijf, dus dat is wel anders. Alhoewel ze verdedigend gezien normaal wel vaker vanuit een 4-3-3 teruggaan naar vijf verdedigers.”

“Het is vooral een hele belangrijke wedstrijd in de strijd om plek twee, dus daarom willen we vandaag ontzettend graag winnen.” Slot heeft niet de verwachting dat er sprake is van onderschatting. “Dan is het bijna een cadeautje dat je tegen het Fortuna van Danny Buijs speelt en Nijhuis als scheidsrechter. Dan weet je dat, met de type spelers die ze hebben, als je hier vandaag zou komen met de gedachte dat het ‘even lekker rustig voetballen is’, je het verkeerd inschat. Ik hoop dat ze voldoende door hebben dat het een wedstrijd is waar ze heel scherp moeten zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws