App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko: ”Het was een lastige wedstrijd”

Hancko: ”Het was een lastige wedstrijd”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanmiddag van Fortuna Sittard, maar groots was het allerminst. Man van de goal David Hancko reageerde na afloop tegenover ESPN.

“Het was een lastige wedstrijd”, begint Hancko. “Voorafgaand aan de wedstrijd vertelde Slot dat het een geweldige voorbereiding is op de wedstrijd tegen NEC met wat wij kunnen verwachten. Een lastige tegenstander met fysieke kwaliteiten en een goede trainer. Dat voelde wij vandaag en daarom ben ik ook blij dat we deze uitwedstrijd hebben gewonnen. Nu moeten we ons deze week voorbereiden op de finale.”

“We hadden niet de start zoals tegen Ajax, maar we verdedigden goed”, gaat de mandekker verder. “In het tempo van de wedstrijd tegen Ajax konden we veel ballen winnen, maar nu was de bal vaak buiten het veld met inworpen bijvoorbeeld. Het is hun manier van spelen en daar zijn ze goed in. Het was daarom belangrijk dat we het konden verdedigen.”

Met name door de manier van spelen had Feyenoord het lastig met Fortuna. “Natuurlijk is het heel lastig, maar als we succesvol willen zijn en wedstrijden willen winnen, moeten we ook fysiek de strijd met ze aan gaan. Ik denk dat we vandaag ook in het strafschopgebied veel duels hebben gewonnen.” Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist door een doelpunt uit een corner. “We praten op de besprekingen altijd over de standaardsituaties. Als de wedstrijd zo dicht bij elkaar ligt, kunnen die een wedstrijd bepalen. We hebben nu daaruit ook de wedstrijd gewonnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert