Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat er voor de kwaliteiten van Robin altijd een plekje vrij is”

”Ik denk dat er voor de kwaliteiten van Robin altijd een plekje vrij is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Deze week werd bekend dat SC Heerenveen serieuze interesse heeft in Robin van Persie. Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Fortuna reageerde Arne Slot.

“Ik denk dat er voor de kwaliteiten van Robin altijd een plekje vrij is, maar dan moet hij dat zelf ook willen”, begint Slot. “Volgens mij heeft hij heel nadrukkelijk aangegeven dat dat niet de rol is waarin hij zich ziet. Maar hij is wel betrokken bij ons, omdat hij de cursus coach betaald voetbal doet. Dat kan je niet als assistent zien, maar de dagen dat hij er is assisteert hij ons wel.”

Slot benadrukt de kwaliteiten van de oud-international. “Ik denk dat Robin mijn advies niet nodig heeft, want één van de bijzondere dingen aan Robin vind ik dat hij best vroeg na zijn carrière zo duidelijk wist wat hij wil. Hij doet er ook alles aan en dat vind ik heel mooi om van de zijkant te zien. Natuurlijk is hij de oud topspeler die vanuit het voetbal heel veel ervaring heeft meegenomen en hij wil als trainer heel graag die ervaring meenemen, maar daar ook dingen aan toevoegen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws