App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Frank de Boer: ”Kleinzoon in een Feyenoord-shirt? Die loopt daar de hele tijd al in”

Frank de Boer: ”Kleinzoon in een Feyenoord-shirt? Die loopt daar de hele tijd al in”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sinds Calvin Stengs bij Feyenoord speelt is er een klein vleugje Feyenoord in huize de Boer. Hoe kijkt Frank de Boer terug op de wedstrijd van afgelopen zondag?

‘Gelukkig moest ik verslag doen van Manchester United – Liverpool, dus ik heb met een schuin oog gekeken,” vertelt de oud-international tegenover Voetbalprimeur. ”De eerste twee goals heb ik wel gezien. Gelukkig heb ik de rest niet meer gezien. Ik ben niet geschrokken. We zijn een tijd geleden al geschrokken. Het past gewoon bij het seizoen. Tuurlijk wil je zo’n wedstrijd tegen Feyenoord iets zien, een sprankje hoop. Dat het beter zou gaan en dat is uiteindelijk niet gebeurd. Heel snel vergeten. Het blijft drie punten, maar 6-0 gaat de boeken in.”

De Boer gaat verder over de keuze van zijn schoonzoon voor Feyenoord. ”Nee hoor, voor hem ben ik heel blij natuurlijk. Vroeger was het natuurlijk niks Feyenoord. Nu zit er toch een klein Feyenoord-randje in huize De Boer en we hopen natuurlijk het allerbeste voor hem en gelukkig gaat het ook goed met hem. Mijn vrouw juicht zeker voor Feyenoord, die doet zeker mee. Ik hoop dat Calvin het hartstikke goed doet, maar bij Ajax heb ik 25 jaar rondgelopen, dat zet je niet zomaar aan de kant. Kleinzoon in een Feyenoord-shirt? Die loopt daar de hele tijd al in. Hij heeft nog niet in een Ajax-shirt gelopen, maar dat is ook normaal als je vader bij Feyenoord speelt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert