App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dan gaat het leven van een topsporter weer door”

”Dan gaat het leven van een topsporter weer door”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord boekte afgelopen zondag een monsterzege op aartsrivaal Ajax. Toch wil trainer Arne Slot niet te lang stil blijven staan bij de overwinning.

”De jongens hebben er ’s avonds nog wel even bij stilgestaan, van wat ik uit de wandelgangen vernomen heb”, vertelt de oefenmeester. ”Ze zijn even de stad in geweest en de supporters hebben laten voelen dat ze het een hele bijzondere prestatie vonden.”

”Dan gaat het leven van een topsporter weer door, want dan ga je weer trainen en je richten op Fortuna, omdat wij heel graag de tweede plek willen veiligstellen. Ja, dinsdag of woensdag zal er vast wel eens een keer iemand die in het begin van de week geen berichtje heeft gestuurd de jongens bellen en zeggen: ‘Goh, ik vond dat je best goed speelde’.”

”Ik ga er eigenlijk wel vanuit dat er na de vrije dag van maandag weer overgegaan wordt op de orde van de dag”, vervolgt Slot. ”Ondanks dat het historisch was, de overwinning van 6-0, zijn wij geen klein clubje. We hoeven niet drie maanden de polonaise rond te lopen omdat we een keer van Ajax wonnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert