Home Laatste Feyenoord Nieuws ”In De Kuip let men nog steeds graag op de kleintjes”

”In De Kuip let men nog steeds graag op de kleintjes”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Voetbal International laat Martijn Krabbendam zijn licht schijnen op de transfers bij Feyenoord. Hoewel de Stadionclub heel wat inkomsten heeft weten te genereren, smijt men in Rotterdam-Zuid nog steeds niet met geld.

“In De Kuip let men nog steeds graag op de kleintjes, wat wil zeggen: transfervrije of spelers met een kleine afkoopsom in wie de club veel potentie ziet. Gijs Smal van FC Twente past in dat profiel en nu hebben de Rotterdammers het gevoel dat het met Anis Hadj Moussa ook moet lukken.”

Hoewel de transfers van Smal en Moussa nog niet officieel bekend zijn, lijkt dit slechts een kwestie van tijd. “Ook Hadj Moussa is nog niet binnen, officieel, al lijkt dit ook een kwestie van tijd, lees: deze week. Feyenoord heeft zich gemeld en een akkoord bereikt met Patro Eijsden, de club waar Hadj Moussa onder contract staat en die hem verhuurt aan Vitesse. Zodra alle formaliteiten zijn afgerond, heeft Feyenoord er een speler bij die intern als ‘zeer interessant’ wordt omschreven.”

Slot is tevreden met Moussa. “Iedereen weet dat deze trainer keer op keer heeft gevraagd om spelers die met een individuele actie het verschil kunnen maken”, vertelde de oefenmeester onlangs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws