App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dit Feyenoord wilde maar één ding en dat is een geweldige prestatie neerzetten”

‘Dit Feyenoord wilde maar één ding en dat is een geweldige prestatie neerzetten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won afgelopen zondag met grote cijfers van Ajax en Mario Been blikt terug op het duel tussen de twee aartsrivalen.

“Ik had de eer om donderdag FC Volendam-Feyenoord te doen bij ESPN. Toen dacht je tijdens de Klassieker: ‘hè, is dit hetzelfde Feyenoord wat ik donderdag heb gezien?’ Ze knalden erop en dat shirt werkt dan als een rode lap op een stier. Het was echt fantastisch hoe ze speelden”, aldus Been.

Been gaat verder. “Normaal gesproken moet Feyenoord het tegen Ajax van het fysieke hebben en hard werken. Dan komt er misschien een resultaat uit. Dit jaar was het alleen eerder in Amsterdam al een eclatante 0-4 en nu ben je ook weer voetballend en fysiek veel beter.” Over Ajax zegt hij het volgende. “We weten wel wat daar aan de hand is. Het vertrouwen is broos, zogenaamde topspelers als Berghuis, Brobbey en Henderson, waren er niet bij. Al met al had het niet uitgemaakt met wie ze gespeeld hadden, want dit Feyenoord wilde maar één ding en dat is een geweldige prestatie neerzetten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert