App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Definitief geen huldiging op Coolsingel

Definitief geen huldiging op Coolsingel

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Wanneer Feyenoord volgende week de beker wint, zal de huldiging definitief niet op de Coolsingel plaatsvinden. Burgemeester Ahmed Aboutaleb blijft bij het besluit om een eventuele huldiging te laten plaatsvinden op de De Binnenrotte.

”Een bekeroverwinning dient absoluut uitbundig te worden gevierd”, vertelt Aboutaleb tegenover het ANP. ”Het college is van mening dat dit niet alleen op het balkon van het stadhuis hoeft te zijn. Er is in breder perspectief gekeken naar het beslag van een mogelijke huldiging op de stad, de capaciteit van de hulp- en veiligheidsdiensten en de financiën in relatie tot de prijs die behaald wordt.”

De fractie van GroenLinks in de Rotterdamse gemeenteraad en supporters waren niet blij met het nieuws dat Feyenoord moet uitwijken naar De Binnenrotte. “Bij het winnen van de beker hoort natuurlijk een groot feest en een huldiging op de Coolsingel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert