Home Laatste Feyenoord Nieuws “Wil Feyenoord in de race blijven, moet het ook spelers halen van dat kaliber”

“Wil Feyenoord in de race blijven, moet het ook spelers halen van dat kaliber”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Voetbal International neemt Martijn Krabbendam de transfers van Feyenoord onder de loep. De stadionclub versterkte zich recentelijk al met Gijs Smal en Anis Hadj Moussa.

“Met Smal en Hadj Moussa denkt Feyenoord twee spelers in huis te hebben die mogelijk beter zijn, of het in ieder geval kunnen worden, dan de twee van wie de club afscheid gaat nemen”, doelt de journalist op Marcos López en Alireza Jahanbakhsh.

“Arne Slot zegt al weken dat Feyenoord kant-en-klare topspelers moet halen, wil de club zich volgend seizoen met PSV kunnen mengen in de titelstrijd”, gaat Krabbendam verder. “De aanstaande kampioen kopieerde de regerend kampioen door een trainer te halen met een vergelijkbare visie op voetbal.”

“De Eindhovenaren hielpen Peter Bosz door kwaliteitsspelers te halen die passen bij de manier van spelen, zoals Guus Til, Hirving Lozano, Noa Lang, Jerdy Schouten en Malik Tillman”, legt Krabbendam uit. “Wil Feyenoord in de race blijven, moet het ook spelers halen van dat kaliber. En PSV kopiëren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws