App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Niet alleen ik, maar iedereen in het team steunt hem”

”Niet alleen ik, maar iedereen in het team steunt hem”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Igor Paixao steunt Santiago Gimenez, zo laat de buitenspeler weten in gesprek met De Telegraaf. Ook de buitenspeler kreeg de uitlatingen van de Mexicaan mee.

”Niet alleen ik, maar iedereen in het team steunt hem”, vertelt Paixão. ”Niemand kijkt hem erop aan dat hij even niet scoort. Santi is een enorm harde werker, elke dag weer doet hij er alles aan om beter te worden. Een spits leeft voor goals, maar er is toch geen spits ter wereld die dit niet ooit is overkomen? Hij gaat er zeker overheen komen en gaat er dit seizoen nog wel een aantal maken voor ons.”

De vleugelaanvaller neemt Yankuba Minteh als voorbeeld, die ook kritiek kreeg. ”Yankuba is sowieso een heel leuke jongen en zó verschrikkelijk snel. Hij is een exceptioneel talent, dat ook in een exceptionele fase van zijn carrière zit. Ik hoop dat God hem blijft zegenen en dat het hem altijd zo mag blijven vergaan in zijn carrière.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert