App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman werkt in Dubai aan herstel

Hartman werkt in Dubai aan herstel

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman is begonnen met zijn revalidatieproces. Feyenoord heeft officieel aangekondigd dat hij dit seizoen niet meer voor de stadionclub in actie zal komen. De Rotterdammers hebben vanwege privacyregels niet bevestigd of het gaat om een kruisbandblessure, al lijkt het daar wel op.

Trainer Arne Slot heeft onlangs bevestigd dat hij niet verwacht dat Hartman aan de aftrap van het nieuwe seizoen zal verschijnen, en momenteel is zelfs de verwachting dat hij in heel 2024 geen officiële wedstrijd meer speelt. Hartman doet er alles aan om zo snel en effectief mogelijk te herstellen. De linksback wordt in Dubai bijgestaan door fysiotherapeut Jasper van Kempen.

 

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

JB 10 april 2024 - 18:43

Normale mensen hebben het revalidatieproces in de stad waar ze wonen. Geen problemen met zijn keuze, maar brengt het dan niet als nieuws.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert