Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko vreesde voor buitenspel: ”Daarom juichte ik ook niet zo enthousiast”

Hancko vreesde voor buitenspel: ”Daarom juichte ik ook niet zo enthousiast”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won afgelopen zondag met ruime cijfers van aartsrivaal Ajax en David Hancko was wederom belangrijk voor zijn ploeg. Toch heeft de mandekker de focus alweer op plek twee.

”We moeten plek 2 nog veiligstellen. Jij vraagt nog naar de Klassieker en dan zeg ik eerlijk dat het bijzonder was. Met 6-0 lever je wel een signaal af aan de voetbalwereld, ook buiten Nederland. De mensen hier zeiden dat de wedstrijd over jaren nog terug zal keren in kranten en op televisie. Dat is mooi.”

Met zijn goal op slag van rust leverde hij een belangrijk aandeel. ”Maar ik vreesde voor buitenspel. Daarom juichte ik ook niet zo enthousiast. Maar de kans is groot dat wij als spelers over een jaar of tien nog eens gebeld worden over deze wedstrijd. Maar voor nu is Fortuna Sittard belangrijker. Ajax was mooi, maar het is geweest, we kijken weer vooruit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws