Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko door Algemeen Dagblad uitgeroepen tot speler van de maand februari en maart

Hancko door Algemeen Dagblad uitgeroepen tot speler van de maand februari en maart

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is door het Algemeen Dagblad uitgeroepen tot speler van de maand februari en maart. Op 1908 ontving de mandekker een schaal voor zijn uitstekende prestaties

”Vorig seizoen won ik het klassement en was ik niet één keer in het seizoen de beste van de maand of maanden”, vertelt Hancko. De mandekker viel op door zijn verdedigende prestaties, maar ook door zijn doelpunten en assists. ”Maar mijn prestatie hangt natuurlijk niet af van het maken van een doelpunt of het leveren van een assist.”

”Als dat wel gebeurt, is het iets extra’s. Het is wel lekker om te scoren en zeker precies voor het meest fanatieke publiek. Wat ik vooral uit zo’n prijs haal en uit het feit dat ik weer hoog in het klassement sta, is de bevestiging dat ik constant presteer. Voor een verdediger heel belangrijk. Op een goed niveau. En de waardering is fijn natuurlijk.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws