Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen: ”Feyenoorders hadden allemaal medelijden met Ajax en John van ’t Schip”

Driessen: ”Feyenoorders hadden allemaal medelijden met Ajax en John van ’t Schip”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord vernederde afgelopen zondag Ajax door met ruime cijfers van de aartsrivaal te winnen. Valentijn Driessen ziet dat er ook medelijden is met de Amsterdammers.

“Ik sprak een aantal Feyenoorders en die hadden allemaal medelijden met Ajax en John van ’t Schip met alles wat er in Amsterdam gebeurt. Dan zeggen ze: ‘Het ergste wat je kan krijgen is medelijden’ dan lig je in de hoek waar de klappen vallen waar je zelf nooit meer uit kan komen.’ Het was altijd ‘Wij zijn Ajax’ en ‘Dit is Ajax’ en ‘Wij zijn de beste’, maar daar is daadwerkelijk niets meer van over.”

Driessen haalt ook het niveau nog even aan. Iemand zei: “Wat een geweldig publiek heeft Feyenoord. Die komen gewoon met 50.000 man naar een wedstrijd tegen een amateurteam kijken,” en zo was het. Ik heb een beetje opgelet en twee Ajacieden hebben de bal in het zestienmetergebied van Feyenoord geraakt over 90 minuten voetbal. Het is ongekend.

Driessen ziet dat donkere wolken zich samenpakken boven de hoofdstad. “De gifbeker moet weer helemaal leeg, en anders gooien ze hem zelf weer vol,” hoorde ik iemand zeggen. Het kan nog erger als Ajax in de play-offs terechtkomt en NEC er overheen komt, dus het kan wel. Dan kan het ook nog zijn dat De Toppers in de ArenA staan op de dag van het duel. Ik denk dat de meeste Amsterdammers daar liever heen gaan dan naar Ajax,” aldus Driessen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws