App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: ‘Het was bijzonder om als speler mee te doen en al helemaal met zo’n uitslag’

Beelen: ‘Het was bijzonder om als speler mee te doen en al helemaal met zo’n uitslag’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen speelde afgelopen zondag zijn eerste Klassieker en was onder de indruk van de sfeer in het stadion, zo laat de jongeling weten in gesprek met ESPN.

“Het was bijzonder om als speler mee te doen en al helemaal met zo’n uitslag”, begint de mandekker. De jongeling had wel het gevoel dat er meer mogelijk was. “Maar we hebben zes doelpunten gemaakt. Dat is al heel veel en daar zijn we ook tevreden mee.”

“Ik hoorde het publiek een paar keer ’10, 10, 10′ roepen”, gaat hij verder. “Maar ik was er zelf niet echt mee bezig. Het was al redelijk snel 6-0. Dan denk je wel: dit gaat wel hard. Maar ik ben niet per se bezig geweest met dat we naar die tien gingen.”

Wat is voor hem de herinnering aan deze wedstrijd? “Dat het stadion ontploft, is zo mooi om mee te maken. Dat is toch iets extra’s dan normaal. Zo’n overwinning onthoud je voor altijd, de glimlach is er zeker nog”, aldus Beelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert