App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Vanuit Feyenoord gezien zou ik het gek vinden als je niet op z’n minst probeert om hem erbij te houden”

”Vanuit Feyenoord gezien zou ik het gek vinden als je niet op z’n minst probeert om hem erbij te houden”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Alireza Jahanbakhsh speelde afgelopen zondag zijn 100e wedstrijd in het shirt van Feyenoord. Bij RTV Rijnmond gaan de heren in op de toekomst van de buitenspeler.

“Hij is geen basisspeler meer, maar hij is op de achtergrond echt belangrijk. Hij brengt veel ervaring met zich mee. Tegen andere voorwaarden, en daar wordt ook over gesproken, zou ik het wel goed vinden als Feyenoord hem weet te behouden. Ik snap dat hij wat zal moeten inleveren. Hij is geen basisspeler meer en heeft ook niet helemaal gebracht wat ervan werd verwacht en gehoopt toen hij tekende. Maar ik vind het nog steeds een heel waardevolle speler.”

Dennis Kranenburg heeft twijfel of de buitenspeler daar zelf voor open zou staan. “Als je 30 jaar bent, bij Feyenoord niet in de basis speelt en je moet minder gaan verdienen, terwijl je misschien ergens anders juist meer kan gaan verdienen, dan ga je daar nooit mee akkoord.” Dat kan Van Eersel begrijpen. “Maar vanuit Feyenoord gezien zou ik het gek vinden als je niet op z’n minst probeert om hem erbij te houden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert