Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ‘Dat is wel een grappig ventje’

Van Hanegem: ‘Dat is wel een grappig ventje’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh was tegen Ajax wederom zeer belangrijk voor zijn ploeg en in Rondo van Ziggo Sport bespreekt Willem van Hanegem het spel van de Gambiaan.

“Yankuba Minteh, die jonge speler. Dat is wel een grappig ventje. Ik vind het echt gewoon een grappige.” Van der Vaart gaat verder: “Waar we het over hadden met Slot, ik vind het ook een speler van. Tegen Atletico Madrid had ie een paar goede acties. Alleen dat laatste dingetje, dat had hij gisteren helaas wel”

Van Hanegem gaat verder: “Hij staat vaak heel goed, maar dan krijgt hij de bal niet.” Van Basten haakt in: “Hij is nog een beetje slordig. Hij heeft niet echt een fluwelen techniek. Hij is ook snel, als je snel bent heb je altijd een groot voordeel”, besluit de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws