Home Laatste Feyenoord Nieuws Terugblikken op De Klassieker: ‘Feyenoord speelde tegen een club van het niveau Appingedam’

Terugblikken op De Klassieker: ‘Feyenoord speelde tegen een club van het niveau Appingedam’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won afgelopen zondag met ruime cijfers van aartsrivaal Ajax en in FC Rijnmond blikken de heren terug op het duel.

”Ik zou niet één speler van Ajax in het elftal bij Feyenoord willen hebben,” zegt Van der Laan in FC Rijnmond. ”Feyenoord speelde tegen een club van het niveau Appingedam, laten we dat niet vergeten. Dat was de weerstand zondag, dat hebben we nog nooit meegemaakt. Vooraf was Feyenoord al de favoriet, maar om het zo waar te maken. De enige smet is dat er in het laatste kwartier niet is doorgepakt en de uitslag nog groter was geweest.”

Sven van Beek is te gast in het programma en is het hiermee eens. ”Ik heb genoten van Feyenoord, pure klasse. De grootste zege ooit thuis tegen Ajax, Feyenoord mag heel trots zijn op dit resultaat. Feyenoord was op alle facetten beter. De intensiteit waarmee Feyenoord druk zette, daardoor maakte Ajax zijn eigen fouten. En Feyenoord strafte dat meedogenloos af, dat was wel heel knap.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws