Home Laatste Feyenoord Nieuws Paixao: ‘Rotterdam is mijn tweede thuis geworden’

Paixao: ‘Rotterdam is mijn tweede thuis geworden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Igor Paixao was in De Klassieker wederom belangrijk voor zijn ploeg. Via een Zoom-verbinding stond de buitenspeler diverse journalisten te woord.

”Natuurlijk mis ik Danilo, we waren altijd samen”, zegt Paixão. ”Hij is een vriend van me, heeft me geholpen, maar koos voor een andere bestemming. We hebben nog steeds contact en steunen elkaar nog steeds. In het voetbal heb je altijd goede en slechte fases. Als je in zo’n slechte fase belandt, zit er niets anders op dan in stilte keihard te werken om weer terug te komen op het niveau waarop je zat. Dat is precies wat ik heb gedaan. Iedereen maakt dat een keertje mee. Met dank aan God ben ik nu weer zover.”

Paixão voelt zich thuis in Rotterdam. ”Rotterdam is mijn tweede thuis geworden. Ik ben supergoed opgevangen en begeleid sinds ik hier ben en dat moet ik nu terugbetalen met goals en assists op het veld. De aantallen van nu wil ik nog verder opschroeven, want ik wil mijn strepen verdienen in de historie van Feyenoord.”

De buitenspeler is op dit moment totaal niet bezig met een transfer. ”Ik heb een contract tot medio 2027 en als het zover komt, wil ik ook door de voordeur vertrekken. Het is dan in handen van Dennis te Kloese en mijn zaakwaarnemer, maar tot dat moment aanbreekt, verdedig ik met alles wat ik heb de kleuren van Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws