App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Lof voor Nieuwkoop: ‘Hij heeft het Feyenoord-DNA’

Lof voor Nieuwkoop: ‘Hij heeft het Feyenoord-DNA’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Pierre van Hooijdonk is zeer te spreken over het optreden van Bart Nieuwkoop in De Klassieker, zo laat hij weten bij Studio Voetbal.

Feyenoord gaf Ajax in De Klassieker geen moment de ruimte. “Met name Nieuwkoop vond ik daar de gangmaker in”, begint de oud-voetballer. “Hij is niet de meest verfijnde speler, maar wel eentje met het hart op de juiste plaats en een fantastische mentaliteit. Hij liet vanaf de eerste seconde blijken dat er niks te halen was. Als teamgenoten trek je je daar ook aan op.”

Rafael van der Vaart haakt in. “Hij heeft het Feyenoord-DNA, een type John de Wolf. Ik vond het mooi om te zien, want dat is de juiste instelling die je nodig hebt in zo’n wedstrijd”, aldus van der Vaart. “Gewoon je mouwen opstropen en gaan. Dat vond ik mooi om te zien.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert