App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik had tegen hem gezegd: ga jij maar eens even op de bank zitten”

”Ik had tegen hem gezegd: ga jij maar eens even op de bank zitten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez is momenteel niet in een al te beste vorm. In Rondo van Ziggo Sport is Willem van Hanegem dan ook kritisch op de Mexicaan.

“Ik had tegen hem gezegd: ga jij maar eens even op de bank zitten”, aldus ‘De Kromme’. “Ze hebben alle data. Nu hoor je weer: ja, maar hij werkt zo veel en hij rent een paar keer heen en weer. Stel hem een keer niet op.”

Volgens van Hanegem is het zaak dat Ueda nu eens de kans krijgt. “Ja, dat vind ik wel. Ze hebben een heel goede Japanner van Cercle Brugge gehaald. Gimenez heeft bij elkaar twintig tot dertig goals laten liggen. Het is toch heel normaal dat je daarover praat? Maar als je erover praat dan is de trainer weer een beetje… kom op nou.”

Marco van Basten haakt in. “Die jongen weet wel hoe hij moet scoren. Hij heeft een periode ook goed gespeeld, nu speelt hij niet goed. Het ligt in het midden.” Van Hanegem is het daarmee wel eens. “In het begin speelde hij héél erg goed, toen dacht ik dat Feyenoord weer kampioen zou worden. Hij speelde toen heel goed.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert