App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Advocaat over Berghuis: ‘Het is een moeilijke jongen’

Advocaat over Berghuis: ‘Het is een moeilijke jongen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Steven Berghuis kampt momenteel met een blessure en is maandagavond onderwerp van gesprek aan tafel bij Veronica Inside, waar zijn oude trainer Dick Advocaat te gast is.

“Het is niet de makkelijkste nee”, zegt Advocaat. “Het is een moeilijke jongen, ook voor zichzelf. Op een gegeven moment gaat hij denken dat hij alles weet.” De oefenmeester haalt een voorbeeld aan in een uitwedstrijd tegen Heerenveen.

“Hun linksbuiten kwam telkens naar binnen en de back kwam er overheen. En dan ging hij verwijten maken naar andere spelers. Terwijl, als hij gewoon met zijn man meeliep, was er niks aan de hand. Achteraf zei hij dan in de media dat we achter de tekentafel moesten. Dat is Berghuis, zo is hij ook.”

Volgens de oefenmeester uit de buitenspeler snel zijn frustratie en vaak via de media. “Dat is lekker dan, voor de trainer”, zegt analist Borst. “Zo is hij ook, als hij iets voelt dan gooit hij het eruit.” Advocaat geeft toe dat Berghuis op die manier zijn gezag ondermijnde. “Dat was zeker zo.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert