Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Persie in beeld bij SC Heerenveen

Van Persie in beeld bij SC Heerenveen

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In het programma Sportcast op Omrop Fryslan laat Roelof de Vries weten dat de naam van Robin van Persie wordt genoemd bij SC Heerenveen.

“Ik heb het gecheckt bij Ferry de Haan, die kon het bevestigen noch ontkennen”, aldus De Vries. “Het schijnt dat er een gesprek is geweest met Robin van Persie.  Hij is op dit moment bezig met de opleiding om coach in het betaalde voetbal te worden.”

Een andere mogelijke kandidaat is Alex Pastoor, die van de Vries de voorkeur krijgt. “Hoe Van Persie praat over voetbal, vind ik wel heel interessant. Maar hij heeft het nog niet bewezen. Hij moet eerst maar laten zien dat hij een goede trainer is”, besluit De Vries.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws