Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez: ‘Ik heb echt genoten van de intensiteit van Feyenoord’

Perez: ‘Ik heb echt genoten van de intensiteit van Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord boekte gisteren een historische zege op Ajax en na afloop geeft Kenneth Perez in Dit Was Het Weekend zijn visie op de wedstrijd.

”Van tevoren dacht ik dat de kans groot was dat Feyenoord de wedstrijd met grote cijfers zou winnen. Ik vind persoonlijk het verschil mega. PSV en Feyenoord steken er boven uit. Feyenoord kreeg vanaf het begin al een aantal kansen en direct ook drie of vier hoekschoppen.”

De analist gaat verder. ”Ik heb echt genoten van de intensiteit van Feyenoord. In de eerste 30 minuten was Feyenoord niet goed aan de bal, maar wel zonder bal.” Bezig aan zijn verhaal werd Perez gestoord door een ingeving van Vink: ”Ik wil even een compliment maken aan het middenveld van Feyenoord. Wieffer en Timber, Stengs ook met z’n creativiteit vooral, speelden echt op de grens. Ook bij 3-0 maakten ze nog tackles. Het zijn echt de aanjagers voor het hele team.”

”Je zag bij iedere aftrap dat Timber het hele elftal meenam om Ajax af te jagen. Wat je moet ruiken, is dat je met zo’n zwakke broeder te maken hebt, die zo labiel is. Ze waren in alles beter voetballend en in de duels. Dat tekende Feyenoord. Zij wilden echt een statement maken en een ongelooflijke score neerzetten, dat was vandaag mogelijk.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws