App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Paixao: ‘De mooiste manier om de fans te bedanken voor hun steun’

Paixao: ‘De mooiste manier om de fans te bedanken voor hun steun’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord boekte gisteren een historische zege op Ajax en na afloop reageerde Igor Paixao tegenover Voetbal International.

“Wij willen in eigen stadion altijd dominant zijn. Of dat nu is tegen PSV, AZ of in dit geval Ajax. Ons doel was om erbovenop te zitten en met veel energie te spelen. Dat is gelukt. Na iedere goal zag je de angst in de ogen van de spelers van Ajax en dat snap ik wel. Maar het is niet zo dat ik daarvan geniet omdat het de grote rivaal is.”

“Je moet je tegenstander altijd respecteren”, gaat de buitenspeler verder. “Dus ook na gisteren heb ik nog steeds respect voor Ajax. Er zijn mensen die nu zeggen dat de uitslag hoger had moeten zijn, maar we hebben echt alles gegeven. We hadden ook nog recht op twee penalty’s, maar ja, als de scheidsrechter je die niet geeft, dan moet je het zelf maar doen.”

Toch heerst er vooral blijdschap dat er met deze uitslag geschiedenis is geschreven. “Iedere speler wil geschiedenis schrijven bij de club waar hij speelt. Ik ook. Als individu met goals en assists, maar vooral ook als team. Dat we geschiedenis schrijven, zorgt er ook voor dat we ons nog sterker voelen dan we al deden. En het is de mooiste manier om de fans te bedanken voor hun steun.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert