Home Laatste Feyenoord Nieuws Makaay: ‘Dan ben je voor mij de man van het weekend’

Makaay: ‘Dan ben je voor mij de man van het weekend’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh maakte in De Klassieker een ijzersterke indruk en was met twee doelpunten en een assist zeer belangrijk voor de ploeg. Voor Roy Makaay is de Gambiaan dan ook speler van het weekend.

”Als je twee goals maakt en een assist geeft in De Klassieker, ben je voor mij de man van het weekend”, vertelt Makaay tegenover ESPN. ”Vooral die tweede was van grote schoonheid. Hij krult hem echt prachtig binnen. Kenneth Perez noemde hem een dobbelsteenvoetballer, waarbij je je elke keer afvraagt wat voor wedstrijd hij gaat spelen. Maar de laatste weken is Minteh echt in vorm. Als hij het op zijn heupen heeft, is hij heel lastig te verdedigen.”

Makaay gaat verder. ”Het lijkt me voor die jongen goed als hij nog een jaartje in De Kuip blijft. Het is nog maar de vraag of hij er gelijk kan staan in de Premier League en met Feyenoord gaat hij ook de Champions League in, dus kan hij ruiken aan het hoogste niveau. Voor zijn ontwikkeling is het beter, denk ik.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws