Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ‘Ik kan jullie alleen zeggen dat ik van deze club houd’

Gimenez: ‘Ik kan jullie alleen zeggen dat ik van deze club houd’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord was gisteren met zes goals veel te sterk voor Ajax en boekte een historische zege. Aan Rotterdamse zijde wist Santiago Gimenez wederom geen goal te maken. De spits reageerde na afloop op social media.

“Geschiedenis geschreven in De Kuip! Dank jullie wel voor alle steun”, begon de Mexicaan. “Ik weet dat jullie doelpunten van mij verwachten en de laatste periode heb ik jullie teleurgesteld. Ik kan jullie alleen zeggen dat ik van deze club houd en dat ik altijd alles voor dit shirt zal geven. Geniet hiervan, Kameraden”, sloot hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws