Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord Podcast: ‘Feyenoord echt op koers om richting de 8, 9 goals te gaan’

Feyenoord Podcast: ‘Feyenoord echt op koers om richting de 8, 9 goals te gaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren met ruime cijfers van Ajax maar in de Feyenoord Podcast van RTV Rijnmond zijn de heren van mening dat de 6 goals er nog weinig waren.

“Toen het na 55 minuten al 4-0 stond, lag Feyenoord echt op koers om richting de 8, 9 goals te gaan”, begon Dennis van Eersel. “Het was ook echt mogelijk geweest. Op een gegeven moment ging Feyenoord wisselen en zwakte het wat af, maar zo waren wel echt de verhoudingen.” Dennis Kranenburg haakt in: “Bij 2-0 hadden ze bij Ajax misschien nog wel het gevoel gehad dat ze er in de tweede helft iets aan konden doen. Maar Ajax heeft de hele wedstrijd niks te vertellen gehad. In de eerste helft zijn ze niet één keer bij Timon Wellenreuther in de buurt geweest. Aan het eind van de wedstrijd moest hij nog een redding verrichten, maar verder kreeg hij echt niks te doen.”

“Feyenoord was zo sterk en zo vaak op de helft van Ajax”, vervolgt Kranenburg. “En als ze al de middenlijn overkwamen, kwam Feyenoord ook niet in de problemen. Dan hadden ze daar altijd nog een speler als Dávid Hancko, die weer een dijk van een wedstrijd afleverde. Je zag dat het krachtverschil gewoon te groot was. Al voor de goals überhaupt vielen, had ik het idee: dit gaat echt geen probleem zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws