App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen: ‘Feyenoord was uit op het vernederen van Ajax’

Driessen: ‘Feyenoord was uit op het vernederen van Ajax’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord vernederde Ajax gisteren in De Klassieker door met 6-0 te winnen van de aartsrivaal. Na afloop reageerde Valentijn Driessen.

“Feyenoord was uit op het vernederen van Ajax. Je zag het ook na de 6-0 dat ze elkaar nog steeds begonnen op te peppen. Uiteindlijk valt er nog een zevende maar die wordt uiteindelijk afgekeurd, maar dat is natuurlijk een enorme afgang voor Ajax. Wat je er ook op loslaat, het valt nauwelijks te beschrijven. De grootste nederlaag ooit van Ajax in Rotterdam. Je moet Feyenoord alle credits geven. Die zaten er vanaf de eerste minuut bovenop. Dan komt Ajax nog goed weg met 6-0, het had maar zo dubbele cijfers kunnen zijn.

Driessen gaat verder. “Het is ongelofelijk, de hele opstelling was erop gericht om tegen te houden, niet om te voetballen. Dan verwacht je wel dat er een keukenmesje tussen de tanden zit, zelfs dat was er niet. Ze nodigden Feyenoord gewoon uit en liepen met zijn allen naar achteren. Uiteindelijk komen er gaatjes en wist Feyenoord er nu wel van te profiteren. Arne Slot roept vaak dat ze tegen heel verdedigende tegenstanders moeite hebben, maar in dit geval niet. Ze vonden zoveel gaten, Ajax was als los zand en er stonden elf individuen op het veld, alsof ze elkaar niet eens kenden en bij naam kenden”, besluit de journalist.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert