Home Laatste Feyenoord Nieuws Van ’t Schip eerlijk: ”Dit was mannen tegen pupillen”

Van ’t Schip eerlijk: ”Dit was mannen tegen pupillen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanmiddag met ruime cijfers van Ajax en na afloop was trainer van de Amsterdammers John van ’t Schip eerlijk tegenover de camera van ESPN.

”Het was zwaar, slecht”, begint Van ’t Schip. ”Op alle fronten waren we de mindere. Fysiek, aan de bal. Feyenoord was qua intensiteit veel sterker, eigenlijk vanaf minuut één. We zijn niet in de wedstrijd gekomen. Dit is een klap die we met zijn allen moeten verwerken.”

”Je ziet gewoon dat we op alle fronten worden afgetroefd”, vervolgt de oefenmeester. ”We maken vier persoonlijke fouten, maar dat is ook de druk, de pressie die Feyenoord geeft. Ze raken niet bewust de bal kwijt, maar het gebeurt wel. We hebben de bal niet eens drie keer in de ploeg gehouden.”

Tijdens de rust was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. ”Je gaat met 3-0 de rust in, in de tweede helft wil je opnieuw beginnen. Maar binnen de kortste keren heb je er weer drie achter de oren. Dit was mannen tegen jongens, of tegen pupillen. Het was meer dan beschamend. Voor ons allemaal, staf en spelers.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws