App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs: ‘Vandaag is een mooie dag’

Stengs: ‘Vandaag is een mooie dag’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zondagmiddag met ruime cijfers van Ajax en na afloop reageerde Calvin Stengs voor de camera van ESPN.

“Ik denk dat we er vanaf het begin kort op zaten en intensiteit brachten. Op een gegeven moment was het wachten op de goal. Hoe wij in Volendam speelde zonder diepgang en intensiteit, alsof het makkelijk zou gaan. Dat was vandaag anders en de trainer eiste ook wel een reactie. Ik denk dat het in de groep ook wel leefde.”

“Ik denk dat ze wilden opbouwen en als wij dan kort erop zaten, daar loeren wij op. Op een gegeven moment maakten zij kleine fouten en ging het wel hard.” Hans Kraay jr. zag het als een feestwedstrijd. “Tuurlijk lijkt dat zo. Wij hadden meer in ons hoofd dat we vooral door moesten gaan. Ik denk dat wij vandaag heel goed waren, maar zij maken ook wel een paar blunders. Het is een beetje typerend voor ons seizoen dat we het tegen de kleinere ploegen moeilijk hebben gehad. We moeten altijd kritisch blijven, maar vandaag is een mooie dag.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert