App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Dit komt niet uit de lucht vallen”

Slot: ”Dit komt niet uit de lucht vallen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na afloop van Feyenoord-Ajax stond trainer Arne Slot met een grote glimlach de pers te woord om zijn visie te geven op de wedstrijd.

“Dit komt niet uit de lucht vallen”, begint Slot. ”Vorige week hebben we een geweldige wedstrijd gespeeld tegen FC Utrecht. Tegen Volendam waren we zeker niet geweldig, maar creëren we ook weer voldoende kansen. Ik ben er nu nog steeds van overtuigd dat als wij er dan een of twee binnenschieten, dat wij dan ook een makkelijke overwinning hebben, maar je mag ook wel eens slecht spelen. Het vervelende voor ons is als wij een keer wat minder spelen dan zijn we niet in staat om een wedstrijd te winnen. Daarom wordt PSV ook verdiend kampioen.”

De oefenmeester zag dat zijn ploeg vol energie aan de wedstrijd begon. “Dat zag ik zeker. Hoe dat kwam? Ik denk dat in de week waarin je de titel aan een ander laat, en je moet dan tegen een rivaal, dan wil je ontzettend graag laten zien dat je misschien de titel aan een ander hebt gelaten, maar jezelf verschrikkelijk goed kan voetballen. Soms speel je wel eens minder en dan heb je nodig dat je op een lelijke manier een wedstrijd wint en dat is ons dit jaar veel te weinig gelukt. Elke keer als we winnen is het genieten, en elke keer als we punten verspelen hebben we meer dan voldoende kansen om de wedstrijd te winnen. Maar lukt het ons niet om over de streep te trekken, daarin zijn we tekortgeschoten. De titel gaat daar volledig terecht naar PSV.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert