App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop: ”Hele mooie wedstrijd, mooie uitslag. Lekkere zondag zo”

Nieuwkoop: ”Hele mooie wedstrijd, mooie uitslag. Lekkere zondag zo”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vandaag met ruime cijfers van Ajax en na afloop liet Bart Nieuwkoop in gesprek met Feyenoord zijn licht schijnen op de wedstrijd.

”Hele mooie wedstrijd, mooie uitslag. Lekkere zondag zo!”, begint Nieuwkoop. ”We verwachtten ze eigenlijk gelijk met vijf, maar ze begonnen met vier verdedigers. Dat was even aanpassen en ik denk dat we gewoon goed begonnen met veel intensiteit. We hadden veel kansen, en dan moet hij vallen. De eerste twee vallen snel achter elkaar en dat is lekker. Dan nog vlak voor de rust de derde.”

”Prachtig resultaat, de nul gehouden en zes keer gescoord. Dan denk ik dat je als Feyenoorder zijnde een hele mooie dag hebt”, vervolgt Nieuwkoop, die zelf ook een grote kans kreeg. ”Ja, klopt! Ik denk dat Minteh hem heel goed meegeeft. Ik probeer hem te chippen, en weet niet precies wat er naast me gebeurde. Dat moet ik nog even analyseren, maar die had er zomaar ingekund.”

De ploeg bleef aandringen. ”Dat hebben we goed gedaan. Denk niet dat er spelers waren die dachten van: ik ga hem eens maken en schieten uit onmogelijke hoeken. Ik denk dat we goed hebben gevoetbald en de duels bleven we winnen. Het afstandsschot van Quinten was een goed voorbeeld. Iedereen zat er kort op. Dat hebben we ook in de rust aangegeven. Het staat 3-0, maar je weet dat ze geen aanpassingen en nieuwe spelers inbrengen. Dan is het voor ons zaak om heel gedisciplineerd en dezelfde intensiteit te brengen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert