App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Minteh: ”Vandaag was het mijn dag”

Minteh: ”Vandaag was het mijn dag”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh had vandaag een groot aandeel in de overwinning op aartsrivaal Ajax. Na afloop verscheen de buitenspeler voor de camera van ESPN.

“Vandaag was het mijn dag”, zegt de vleugelaanvaller. “De vorige wedstrijd was niet goed, maar vandaag gelukkig wel.” De spelers kwamen vandaag erg gretig over. Waar dat vandaan kwam? “Dat kwam van zowel de coach als van het team. Tegen Volendam speelden wij geen hele slechte wedstrijd, maar het lukte niet om te winnen. Vandaag was een grote wedstrijd en hij betekent ook veel voor de fans.”

Feyenoord was vandaag heer en meester. “Vandaag hebben we echt gespeeld als een team en vochten we voor elkaar. Als we de bal verloren, herpakten we onszelf en duwde we elkaar direct weer vooruit. Daar heb ik het meest van genoten.”

De Gambiaan was twee keer trefzeker. “Het voelde heel goed voor mezelf. Ik weet dat het veel betekent voor de fans. Dit betekent ook veel voor ons als spelers. Ik vond het echt een geweldige wedstrijd. Dit doelpunt is mijn kwaliteit sinds dat ik jong ben. Dit is voor mij een simpel doelpunt.”

Waar ligt de toekomst van de buitenspeler? “Ik focus me nu op Feyenoord. Wat er met Newcastle gebeurt weet ik niet. Ik kan er op dit moment niets over zeggen. Het is een geweldige club. Als ik de kans krijg zal ik zeker blijven, maar het hangt ervan af wat Newcastle gaat beslissen, niet ik.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert